Tak napokon napriek mojim negativistickym reciam opat pripravime Bikemagazin Summer Camp 2010, z terminu 23-27.6.2010 je zrejme ze kemp bude o 1 den dlhsi. Ak sa nam podari vybavit jeden grant tak sa podari znizit cenu oproti tomuto roku.
Čo musíte urobiť ak v lese stretnete hladného medveďa? NIČ! Medveď urobí všetko podstatné.
28.01.2010 12:51
Velmi potesujuca sprava!
28.01.2010 13:21
Lokalita ostáva Jasná?
Zednik Senior & Zednik Junior / Trek Session 88 DH & Morewood Izimu
Žiju, abych jedl. Garfield
Žiju, abych jedl. Garfield
28.01.2010 13:21
28.01.2010 13:31
snad Jasna uz nie
akoze ta trat cisty HC. Ja by som ti tipoval na RK
I race the clock. Time is my enemy.
Pain is temporary. Glory for ever !
Pain is temporary. Glory for ever !
28.01.2010 13:38
RK by bol fakt lepsi ako Jasna. FR trat idealna pre vyucbu menej zdatnych jazdcov ako som ja.
28.01.2010 13:41
Lokalita zostava Jasna.
Dovodov je viacero, skusim spomenut len tie najhlavnejsie, resp klady a zapory:
Jasna:
klady:
- vsetko patri jednemu majitelovi - ovela jednoduchsia komunikacia a dohoda
- vsetko na jednom mieste, ubytko, jedlo, "kino", game zona...
- dobre vztahy, vybudovane meno a znacka
- planovane dalsie nove trate
- dalsie planovane aktivity s Jasnou aj Giantom
zapory:
- "osuchana" lokalita
- pristup niektorych zamestnancov (kazdoapdne uz maju na lanovke ochranu proti umazaniu, takze frflania na zablatenych bikerov snad odpadaju)
- odstrasujuca DH black (ale uvedomte si ze ju po 2 dnoch dalo 95% vsetkych ucastnikov) a ked ju dam aj JA, tak ju da kazdy.
Pozname ICH a oni poznaju NAS, vieme co mozme od NICH ocakavat. v dobrom aj zlom.
Ruzomberok
klady
- nova neosuchana lokalita
- pohoda pri vyvoze
- jednoduchsie trate (aj ked toto je na povazenie, ale idete sa ucit aby ste zvladali co najvacsie prekazky...)
zapory
- horsi pristup HZS v pripade urazu, bol som bohuzial svedkom, a bezpecnost povazujem za velmi vysoky faktor!!!
- stredisku patri iba lanovka, tzn ubytovanie stravu, spolocensku miestnost... kazde treba riesit s inym subjektom. Minuly rok sme oslovili vacsinu ubytovacich kapacit, zaujem o nas bol skoro nulovy (ozval sa iba jeden jediny prevadzkovatel ubytka)!!!
- ubytovanie v drahsich kapacitach, bajky maximalne v nejakej zamknutej garazi (do izby asi nehrozi)
- v stredisku zdochol pes, okrem jedneho bufetu pri jazere tam takmer nic nefunguje
- v Ruzomerku sa kona Gaspiho kemp, 2 kempy v jednej lokalite nemaju vyznam
Viem ze by bolo jednoduchsie vam povedat... proste bude to tam a basta, ale verte tomu ze vyber lokality nie je taky jednoduchy ako sa zda a zvazuje sa tam vela veci.
Este ma napadlo: kedze kemp bude o 1 den dlhsi, mozno by sa podarila poriesit moznost ze 1 treningovy den by sa jazdilo cely den v RK.
Dovodov je viacero, skusim spomenut len tie najhlavnejsie, resp klady a zapory:
Jasna:
klady:
- vsetko patri jednemu majitelovi - ovela jednoduchsia komunikacia a dohoda
- vsetko na jednom mieste, ubytko, jedlo, "kino", game zona...
- dobre vztahy, vybudovane meno a znacka
- planovane dalsie nove trate
- dalsie planovane aktivity s Jasnou aj Giantom
zapory:
- "osuchana" lokalita
- pristup niektorych zamestnancov (kazdoapdne uz maju na lanovke ochranu proti umazaniu, takze frflania na zablatenych bikerov snad odpadaju)
- odstrasujuca DH black (ale uvedomte si ze ju po 2 dnoch dalo 95% vsetkych ucastnikov) a ked ju dam aj JA, tak ju da kazdy.
Pozname ICH a oni poznaju NAS, vieme co mozme od NICH ocakavat. v dobrom aj zlom.
Ruzomberok
klady
- nova neosuchana lokalita
- pohoda pri vyvoze
- jednoduchsie trate (aj ked toto je na povazenie, ale idete sa ucit aby ste zvladali co najvacsie prekazky...)
zapory
- horsi pristup HZS v pripade urazu, bol som bohuzial svedkom, a bezpecnost povazujem za velmi vysoky faktor!!!
- stredisku patri iba lanovka, tzn ubytovanie stravu, spolocensku miestnost... kazde treba riesit s inym subjektom. Minuly rok sme oslovili vacsinu ubytovacich kapacit, zaujem o nas bol skoro nulovy (ozval sa iba jeden jediny prevadzkovatel ubytka)!!!
- ubytovanie v drahsich kapacitach, bajky maximalne v nejakej zamknutej garazi (do izby asi nehrozi)
- v stredisku zdochol pes, okrem jedneho bufetu pri jazere tam takmer nic nefunguje
- v Ruzomerku sa kona Gaspiho kemp, 2 kempy v jednej lokalite nemaju vyznam
Viem ze by bolo jednoduchsie vam povedat... proste bude to tam a basta, ale verte tomu ze vyber lokality nie je taky jednoduchy ako sa zda a zvazuje sa tam vela veci.
Este ma napadlo: kedze kemp bude o 1 den dlhsi, mozno by sa podarila poriesit moznost ze 1 treningovy den by sa jazdilo cely den v RK.
[Naposledy editoval Medved, 28.01.2010 14:33]
Čo musíte urobiť ak v lese stretnete hladného medveďa? NIČ! Medveď urobí všetko podstatné.
28.01.2010 14:20
najlepsia sprava dnesneho dna, ze bude BMSC 2010!!! teda snad bude 
no jo lokalita bud jasna, alebo RK,osobne typujem ze asi RK - zmena pospeje a trate pokial postavi ako slubovali bude to fajne stredisko, ale v podstate mi to je jedno Jasna je OK, ma take svoje caro
no jo lokalita bud jasna, alebo RK,osobne typujem ze asi RK - zmena pospeje a trate pokial postavi ako slubovali bude to fajne stredisko, ale v podstate mi to je jedno Jasna je OK, ma take svoje caro
[Naposledy editoval bobor, 28.01.2010 14:24]
čo spravite keď stretnete bobra v lese? nič, lebo medveď sa už postaral o všetko potrebné...
www.kysucarider.webovastranka.cz
www.kysucarider.webovastranka.cz
28.01.2010 14:21
vyborne. na aky ucet mam poslat moje 2% dane 
28.01.2010 15:03
vypocitanu sumu posli na moj sukromny ucet, ina moznost zatial nie je.
28.01.2010 17:50
Medved:
rofl, kto bol na sp dh, vie co ti kreteni robili. napriek tomu, ze tam bola ochrana proti umazaniu stal hore vlekar s popri nadavani na bikerov po kazdom bikerovi tu "ochranu" prestrekol wapkou, aby nahodou niekto nesedel na suchu...
buzerovat, prudit, kritizovat, hadat sa
28.01.2010 18:34
tak tohto roku uz hadam najdem odvahu prihlasit sa ... cca kolko este mam cas kym sa naplni kapacita campu ?
28.01.2010 20:19
tazka pohoda zatim, este nic nieje rozbehnute, prihlasovanie byva cca april maj
28.01.2010 20:48
Visby:
Medved:
rofl, kto bol na sp dh, vie co ti kreteni robili. napriek tomu, ze tam bola ochrana proti umazaniu stal hore vlekar s popri nadavani na bikerov po kazdom bikerovi tu "ochranu" prestrekol wapkou, aby nahodou niekto nesedel na suchu...
keby si ludia dali tu namahu a napisali na tych retardov pisomnu staznost, majitel strediska by takych staznosti dostal 20 a viac, verim ze mozno by sa nad tym konecne zamyslel a podnikol personalne zmeny...
po rocnej absencii by som si camp tento rok celkom rad zopakoval...
28.01.2010 21:50