No v poslednej dobe my už nedalo,skoro všetko čo pošlem (myslím balík) my pride späť.Ani by nešlo o tie prerobené eurá ale chcem ,aby ste o nich vedeli akí sú "hlupáci",že sú radi kedˇ niekomu pridajú zbytočnú robotu.Týmto Vás všetkych chcem poprosiť,aby ste tu podobné skusenosti a problémi s tymito ľudˇmi napisali. Diky všetkým,ktorý si to aspoň prečítajú.
-pridávajte tu každého USERA osobitne (ak sa to vyrieši,vymažete ho)
Zacal som sa bavit pravidlom:lacnejsie veci radsej nepredavat,ako to poslat hlupakovi,prerobit aj aj tak to nepredat.A som kde som zacal.
-pridávajte tu každého USERA osobitne (ak sa to vyrieši,vymažete ho)
Zacal som sa bavit pravidlom:lacnejsie veci radsej nepredavat,ako to poslat hlupakovi,prerobit aj aj tak to nepredat.A som kde som zacal.
[Naposledy editoval david11, 02.10.2009 23:30]
02.10.2009 23:16
Takto: prvy je chlapec s menom a adresou
eška Jozef,Tajovského 15/170,96301 Krupina.Pisal mi z pokecu ako ....jofko14....Tento chlapec si odomna objednal plaste,celu dobu my tvrdil ,ze mu este neprisli-prisiel som domou a v schranke papierik z posty..doplatne,pridem tam a hovori my,ze my prisiel spät balik(mamka mu podpisala,ze zasielku neprebera)-no diky teta....zbytocne som to posielal,hoci tvrdil,ze moje naklady za postovne dohodnutych 8eur mi posle sekom-presli uz 2mesiace a nic(uz na nich navno necakam a ani som ty neverim)....som ty vdacny a dufam,ze sa ty to vradi...DIKY+jeho foto v prilohe
[Naposledy editoval david11, 02.10.2009 23:29]
02.10.2009 23:22
Dalsi:chlapec z menom a adresou:Tadeaš Kertys,Hrnčiarska 1606/17,09101 Stropkov.Pisal mi nikom z pokecu....spesl19....Tento si odomna objednal sedlo fizik.Celych 18dni mi pisal ze na buduci den si ho pojde vybrat az nakoniec som si ho vybral ja s tym,ze som anho opät zacvakal.Povedal mi,ze aj jeho jeden"osral" tak preto ho neprebral.No diky ,ze aj na tebe som prerobil, no co viac..len nech sa ty to vradi-mozno budes mudrejsi...+v prilohe jeho fotka aby to bolo este lepsie
02.10.2009 23:28
Dalsi UJO meno a adresou:Ďuriak Marek,Križovatka 8,96901 Banska stiavnica,Ujo zo mnou pisal cez pokec nickom....kenny599...Poslal som mu kluky zo stredovim aj pilou+pedale zadarmo.Napisal mi,ze mam smolu,ze ich neprebere,nasiel v tej cene lepsie.Tak poslal mamku aby to poslala spät(podpisala sa a napisala,ze zasielku neprebera) diky teta aj tak si skvela..nabuduce si objednavaj nieco ,az ked budes mat 18-mozno potom u za teba nebude rozhodovat mamka...Aj tak viem,ze stratene eura mi neposles ale co uz..aspon si tu...+fot usera v prilohe
02.10.2009 23:35
Zatial posledny je user pre ludi znamy ako ..mahi..menom a adresou Patrik Machala,Štúrova 44,90101 Malacky.Jednali sme cez telefon,zdal sa my ako seriozny clovek ,ktory chce nieco rychle kupi,tak hned som mu poslal sedlo fizik(ktore sa mi uz raz vratilo).po dalsom telefonate mi povedal,ze to prevezme neskor-tak to islo cely tyzden,az nakoniec mi povedal,ze vraj pitam vela a on by ho bral za lacnejsie(mal som mu poslat 10e na ucet)-niesom hlupy potom by si si nechal aj 10e a sedlo by si aj tak,neprevzal...diky ty Patrik..nech sa ty to vrati...skoda ze nemam aj tvoju foto aby som ju sem pridal
02.10.2009 23:39
máš ale štasti, preto ja osobne ked viem že osoba ma 15 a menej ani s ním nejdenam, skúsenosti nič v zlom
\,,/(*.*)\,,/
03.10.2009 07:54
Tadeaš Kertys,Hrnčiarska 1606/17,09101 Stropkov tiez sa pripajam posielal som mu vidlicu...tvrdil ze ju prebral,ked som siel na postu spytat sa co sa stalo z peniazmi povedali mi ze zasielka nebola prebrana a mam cakat na balik
bike bike bike
03.10.2009 09:00
kurva zasrane deti dobre ze si upozornim mne teraz pisal ten keny z pokecku kokotko sory za vyrazi 
03.10.2009 09:54
aj kvoli tomu nedavam na inzerat mail ale len telefone cislo... Clovek ktory vola vacsinou prijme..
Naplno každy deň aj ked obcas nevladzem!!!
03.10.2009 12:06
david11: skoda, ze si nejak prehliadol moju zlu skusenost s mahim http://bikemagazin.sk/forum/topic/6950.html, usetril by si si peniaze za postovne. Ale ako vidno, niektori ludia sa nezmenia, ze Patrik... 
[Naposledy editoval Vojteq, 03.10.2009 23:31]
My bike, my life... powered by Specialized.
03.10.2009 23:31
v zaklade sa treba spytat kupujuceho ci ma nick na pokeci. ak povie ANO = neposielat 
Čo musíte urobiť ak v lese stretnete hladného medveďa? NIČ! Medveď urobí všetko podstatné.
04.10.2009 10:23
zase netreba všetkych hadzat do jedneho vreca
Zednik Senior & Zednik Junior / Trek Session 88 DH & Morewood Izimu
Žiju, abych jedl. Garfield
Žiju, abych jedl. Garfield
04.10.2009 10:25
Medved:
v zaklade sa treba spytat kupujuceho ci ma nick na pokeci. ak povie ANO = neposielat
Takato generalizacia.....Zaujimave. Budem si musiet zrusit nick na pokeci...
Myslim, ze ide skor o to, ze obchodovat z niekym, kto nie je plnolety a nenesie za seba pravnu zodpovednost je v podstate ošemetne.....
Cize ako uz tu bola spravna pripomienka, najlepsie cez telefon si treba checknut kupujuceho a aj predavajuceho.
Kazdy uz podla svojich schopnosti musi posudit, ci sa mu oplati riskovat. A ak cosi predavat deturencom, tak jedine cez ich rodicov.....
Stava sa ze deti su v sucasnosti uplne pomylene, ziju casto naraz v dvoch svetoch. Jeden je ich virtualny, ktory plynie na ich monitore a v hlave a tam su velky davaci Travianu, alebo si robia super posh nicky a profily na face, alebo azetku. Druhy svet je realita, to uz je tazsie.........a dochadza casto ku konfliktu......
Nehnevajte sa na deti, skor by som sa spytal:
Kto ti je otec, ty soplavy schyzofrenik, a kde mas Matku? Nemaju na teba cas, vsak......
[Naposledy editoval Ddodger, 05.10.2009 10:00]
WOLF RIDERS
04.10.2009 11:19
kto normalny v dnesnej dobe chodi na pokec? potom sa cuduj...
04.10.2009 11:19
vzdy ked mi niekto cosi posle z azetovehom mailu tak otvaram pokec a pozeram nick. ked je tam nejaky nagelovany 12rocny trtko s naspulenou papulou tak mi je jasne o co sa asi jedna. takisto aj podla vyjadrovania ludi sa da casto zistit co je kto zac, uz som asi 5 ludi poslal do prec len kvoli gramatike a celkovej urovni mailov
04.10.2009 12:00
Slovak action sports network