Choď na stranu 1Choď na stranu 2123Choď na stranu 4Choď na stranu 3
Donal:-D
Od: sratiblava
Príspevkov: 57
...mal som tu brzdu....predal som ju....ale vzdy brzdila spolahlivo aj chod bol znesny, co s tym vy robite si neviem predstavit.
bike, cistenie biku, konzumacia zakuskov
01.04.2006 20:07
roboimro
Od: P.O. city
Príspevkov: 183
caf mam taky problem je to stara tema ale naco zakladat new mal som pol roka polozenu brzdu na podlahe sem tam sa stlacila somzrejme nie bez platniciek a zrazu vcera rano si curkla na podlahu chcem sa opytat ci bude problem v tesneni alebo staci doplnit kapalinu alebo treba aj odvzusnit, kapalina mslim vytiekla z nadrzky na packe (tam to bolo trolilinku omocene), ked treba len doliat olej tak ci staci dat paku to polohy smerom hore nadobkou tak aby prasa bolo dole a len otvorit nadobku a len doliat olej potriast a uzavriet a ci treba nejaky speci nastroj na doliatie oleja z hora teda do nadrzky na packe vrela diky za radi, len prosim poradte, dolievanie oleja tu myslim konkretne nebolo preberane alebo som to aspon nepochopil alebo pochopil na tolko co som napisal ale nesom isty ci sa to robi takto.

btw mam hfx9 hd dik ta rady :arrow:
Uz ziadna Ocel, ale Banshee Legend Mk.I a BoXXer to istí...
28.04.2008 21:33
blitz
Od: Nitra
Príspevkov: 162
no ved so striekackou to tam napusti...
28.04.2008 21:50
Thomas29
Príspevkov: 4
Mam tiez hayes HFX9 a som zvyknuty na chod aky maju aspon si cvicime palceky ked to treba stale tiskat jak salene aby aj brzdilo daco no stale to brzdi na stastie ked ma...ASI SA S TYM NIC SPRAVIT NEDA SU JEDNODUCHO TAKE ASI...nasporit a kupit brembo:D
28.04.2008 22:49
klukar
Príspevkov: 7
Chel by som sa vas opytat som dakde stratil na hayes sole starsi model som strtatil tesnenie naodvzdusnovanie(na pake)a new stoji 28ecok to sa mi neoplati bo za brzdu som dal 30 ecok pls poradte kde to zohnat ta par korun sak to je iba 0,3mm tesnenie pls
15.03.2009 19:36
mikrobikes
Príspevkov: 26
Ozaj mám túto hamu,brzdí dobre,chcel som ju odvzdušnit pretože bola trocha mekšia pačka,a ja mam raz tvrdú a krátky chod pačky.Tu je overený
postup ako máš íst na to:
1.natoč páčku tak,aby bola vodorovne so zemou,vytiahni ten plastový štuplík,ktorý je na páčke-na tej krytke.
2.priprav kvapalinu DOT 3alebo DOT 4,na injekčnú striekačku daj hadičku-najlepšie z mekšieho PVC a naber do striekačky tu kvapalinu tak,aby tam NEBOLI BUBLINKY!!!
3povol odvzdušnovací šrob ,ktorž je na prasati o takú 1otáčku potom tam nasad tu striekačku s hadočkou-ta hadička ti musí tesnit na tom odvzdušnovacom šrobiku!!!
4začni pomali,ale rovnomerne tlačit kvapalinu DOT do systému.
5ak ti už začne pretekat klvapalina na pačke,tak najprv zatiahni odvzdušnovací šrob na prasati A AŽ POTOM vyber striekačku s hadičkou,do pačky zasun ten umelí štuplík,ktorý si na začiatku vytiahol,očisti to a malo by ti to šlapat,ja som to tak spravil na mojej HFX 9 a odvzdušnil som paradne!
AK to nefunguje,tak bude chyba niekde inde,alebo system nasáva od niekal vzduch...
15.03.2009 20:37
mikrobikes
Príspevkov: 26
OSPRAVEDLNUJEM SA,!!!POMÝLIL SOM SI TÉMU,PREPÁČTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O
15.03.2009 20:38
klukar
Príspevkov: 7
Takze pls nema nikto to tesnenie na hayes sole starsi model na odvzdusnenie na packe pls nemozem to zohnat
15.03.2009 21:10
Hugo7
Od: Prešov, Slovenská republika
Príspevkov: 78
diki banditi, pomohli ste mi s touto temou.:thumbup: a chcem sa este opytat, ako je to s odvzdusnovanim brzd s mineralnym olejom?
4-(1-hydroxy-2-(methylamino)ethyl)benzen-1,2-diol)

smraďoch deluksowy + rockshox domenowy
12.05.2009 07:56
Patrik Novák (Smith)
Príspevkov: 224
čaute,viem je to stará téma ,ale načo zakladat nové...takže...mam hydraulic. brzdu Hayes hfx mag zadnu dvojpiest v suchu brzdi dost dobre bez chyb zabrzdim,ale akonahle je kotuč mokrý-alebo aj cele prasiatko tak mi to absolútne nebrzdí,presvedčil som sa o tom ked som jazdil v blate a daždi...čo s tym???new doštičky?alebo aj kotuč?...kotuč mam origoš 203mm od hayesu ,ale doštičky akej značky mam tak to neviem...vyriešia to new dosky???DIKES
Jazdím bezpečne,vrámci možností:D s mojím buldo-žerom Norcom:)
15.05.2009 15:14
Matej Nikorovič (Billy)
Od: ta SNV neee?, Slovenská republika
Príspevkov: 920
no ohladom kvapaliny ide do brzdy - brzdna kvapalina DOT 4
a ohladom dosticiek... mozno pomozu sintrovane dosticky od BBB
temna strana smetisko a 6 sposobova hojdacka + dvojnasobne tuctova macocha :D:D
15.05.2009 17:21
Choď na stranu 1Choď na stranu 2123Choď na stranu 4Choď na stranu 3