Choď na stranu 1Choď na stranu 1123Choď na stranu 3Choď na stranu 3
CarbonMike
Od: Kosice
Príspevkov: 102
je8em ju uplne, mam jej plne zuby. Nechce ju uz ani vidiet. Dam to do servisu zrobit. Skusal som to znova asi 3x a stale to iste.
Carbon carbon carbon :)
29.03.2006 15:48
halo
Od: BA...
Príspevkov: 340
najprv daj von platnicky odsrobuj z adapteru(ostatok kludne moze ostat na biku),na prasati mas taky srob na ktorom by mala byt taka gumena "prachovka" , daj ju dole , do injekcnej striekacky naber kvapalinu50ml bohate staci, na spic striekacky (bez ihly samozrejme) daj nejaku hadicku cca 10cm dlhu a druhy koniec hadicky daj na ten srob na prasati(malo by ti to tesnit).....step2, brzdu na rajdoch otoc tak aby bola kolmo na zem, cize expanzkou hore, na pake mas taky plast ktory utesnuje expanzku , ide oddelit prstami (tusim ze tam ,bol taky srobik, tak ten odsrobuj) , pod nim budes mat taku malu dierku, (na toto mam specialny nastroj homemade, pouzil som staru nadobku od oleja na sijacie masiny(http://www.wunder-baum.sk/macota_5.htm tam ten treti alebo 4 od vrchu), totiz ma taku dobru hlavicku na to, a este do spodku tej nadobky spravis dierku) tak tuto vec nasunies do tej dierky na pake...no a ide sa na to: ten srob na prasati povol, asi tak pol az 1 otacku a zacni tlacit tou striekackou, z paky by mala vtekat do tej nadbky od oleja stara kvapalina, natlac tam seckych 50ml potom zasrobuj ten srob na prasati, daj prec striekacku , na pake daj prec tu nadobku zo starou kvapalinou a zavri tym plastom....a je to(ak si mojmu sedlackemu vykladu pochopil)....
bike, fmx, cars, weapons, girls
29.03.2006 16:21
halo
ak s tym mas problemy tak pocas toho tlacenia new kvapaliny do systemu obcas zatras hadickou aby vzduch unikol, dokonale to spravis tak ze, ked dotlacis secku kvapalinu tak potom zacnes este tahat tou striekackou, proste jak keby si chcel vysat secko zo systemu, proste nasaj s5 tych 50ml, a potom zas natlac, na tak tri krat to spravis , to bude asi najlepsie ako sa to da spravit..... ;)
29.03.2006 16:29
CarbonMike
pochopil som velmi dobre...tak je to aj v manuale. Tak isto som to robil aj ja a furt je chod nahovno. Teda citis jak sa ti dotknu dosticky kotuca a potom mozes packu prepruzit taky 1-2cm(merane na konci packy). Tej brzdy sa uz ani nedotknem. Nemam zaujem. Stravil som dnes s nou dalsie 4 hodiny a bez vysledku. V piatok nesiem do servisu. Ale dik za help.
29.03.2006 16:35
CarbonMike
hadickou som tiez triasol...
29.03.2006 16:37
Matej Svantner (ms)
Od: Nitra
Príspevkov: 358
jezisi a ja som ich xcel kupit.... ach jaj
"I pres velkou snahu letadla udrzet se ve vzduchu s nim zkuseny pilot uspesne havaroval...."
29.03.2006 17:16
Lukáš Kováčik (bobor)
Od: KNM, Slovenská republika
Príspevkov: 267
no kamos mal tiez problem s HFX9, ked sme ich odvzdusnovali,jedna isla v pohode a druha ani za pana,skusali sme to nieklko krat a bez uspechu,potom mu zacalo aj okolo toho vika ties tak sme ju poslali na reklamaciu,dufam ze ju poslu opravenu a natlakovanu :D
čo spravite keď stretnete bobra v lese? nič, lebo medveď sa už postaral o všetko potrebné...
www.kysucarider.webovastranka.cz
29.03.2006 17:48
Lukáš Kováčik (bobor)
Od: KNM, Slovenská republika
Príspevkov: 267
no kamos mal tiez problem s HFX9, ked sme ich odvzdusnovali,jedna isla v pohode a druha ani za pana,skusali sme to nieklko krat a bez uspechu,potom mu zacalo aj okolo toho vika ties tak sme ju poslali na reklamaciu,dufam ze ju poslu opravenu a natlakovanu :D
čo spravite keď stretnete bobra v lese? nič, lebo medveď sa už postaral o všetko potrebné...
www.kysucarider.webovastranka.cz
29.03.2006 17:49
halo
co tam chces tlakovat?
29.03.2006 17:56
Matej Svantner (ms)
Od: Nitra
Príspevkov: 358
iconCitovať:

nexcel si povedat naplnenu a odvzdusnenu?
"I pres velkou snahu letadla udrzet se ve vzduchu s nim zkuseny pilot uspesne havaroval...."
29.03.2006 17:58
24monkey
Príspevkov: 2
toto s tymi hayesami tak to je pekna zahada tiez mam presne ten isty problem ked som ju kamosovy odvzdusnoval... som si isty ze tesni vsade spravne a aj to ze som to robil presne podla postupu len po chvile packa sadne az k rajdam a je to v riti ale ked ju zacnem rychlo mackat tak sa ako keby napumpuje je v pohode a po chvilke sa ako keby olej vrati znova do expanzky a je to to iste a to je mozne len ak je tam vzduch a to nieze bublinka ale fakt velka bublina aby som ju dokazal tak stlacit ale nechapem ani za boha ako by tam mohla byt
A taka otzka pre tych co maju podobny problem roby vam to na prednej ci na zadnej?
01.04.2006 17:07
halo
to neni problem so vzduchom, ty mas poskodene to prve tesnenie na pieste v pake, totiz su tam 2...ale takto ti to asi moc nevysvetlim, daj to do servisu nech sa na to pozru, a nech ti daju bud new tesnenia alebo komplet piest new.... ;)
01.04.2006 17:12
24monkey
Príspevkov: 2
viem ze su tam dve tesnenia no pokial mi to netece cez piest tak v tom ten problem nevidim ... a radsej si servisujem bajk sam bo tu v TN mame taktych odbornikov a do blavy sa mi kvoli tomu nexe
01.04.2006 17:39
halo
to ze ti ten piest prepusta kvapalinu sposobuje meknutie paky... ;) ...
01.04.2006 17:57
Tukan
Príspevkov: 12
na to musi byt skusena ruka ;)
01.04.2006 18:00
Choď na stranu 1Choď na stranu 1123Choď na stranu 3Choď na stranu 3