Choď na stranu 1Choď na stranu 0123Choď na stranu 2Choď na stranu 3
ezik
Príspevkov: 4
Zdravim vsetkych. Mam problem :( . Mate niekto skusenosti s odvzdusnovanim HFX-9? Ja som skusal vsetko mozne (dokonca aj podla navodu), ale furt nist. Neviem, kde robim zasadnu chybu, ale vysledok je zalostny. Skusal som tlacit zhora a nechat odtekat zdola, tlacit zdola a odoberat zhora, na vrchu len cez ten maly otvor aj so zhodenym celym plastovym krytom. No poroste som z toho zufaly. Budem vdacny za kazdu radu. Dik
Treba tam stlacat paku? A kedy? Poprosil by som daky overeny postup.
10.05.2004 09:30
tami
Od: Bratislava
Príspevkov: 1
skus pozriet http://www.vokolek-import.cz/hayes.htm ... je tam niekde manual vo formate PDF .... je tam podrobny popis odvzdusnovania
11.05.2004 08:11
ezik
Tak diky, uz som si zohnal aj anglicky original na stranke, ale na tom ceskom su lepsie obrazky. Inak podla toho navodu som to robil, a bez uspechu. Neviem co som pobabral, skusim to este raz (uz asi siesty). Tak dik za tip.
11.05.2004 10:21
pali
Od: poprad
Príspevkov: 6
Po skracovaní hadičiek na hfx 9 xc šlo odvzušňovanie bez problému a na prvý raz. Skontroluj či nie je niekde netesnosť a chytá to vzduch.
lyzovnie.,bike
14.05.2004 19:58
xvert
Od: bardejov
1.krok natoc paku s otvorom hore
2.krok daj dole len to plastove viecko
3.krok tlac kvapalinu DOT 3alebo 4 cez prasiatko - cez plniacu srubu 2 az 3 krat pootocenu , kludne motzes pretlacit aj pol litra - nesmie bublat musi tiec rovnomerny prud kvapaliny. a dolezite- tu srubu na prasiatku dotahuj a zaroven tlac kvapalinu aby ti
nevznikol podtlak a hotovo
NEZABUDMI paka musi byt najvisie hadicka musi by pod nou
ak to nefunguje chyba je inde
tri krat hadaj
18.05.2004 00:42
ezik
Ja som skusal vsetko mozne, ale uplne 100%-ne sa ni to nepodarilo. A robili ste to niekto bez originalne odvzd. sady. Hlavne ta koncovka, co sa strka do otvoru na pake je zradna, lebo s tou mojou robenou som stihol skoro pokazit tesnenie. A ake naradie (flasu, koncovky a tak) ste pouzivali. Diky za tipy.
24.05.2004 18:53
xvert
Od: bardejov
odvzdusnoval som to doslova na kolene
pod packu som dal kelimok
kvapalinu som tlacil cez velku striekacku a koncovku som poutil hadicku z pumpi
odvzdusnil som paradne
tri krat hadaj
24.05.2004 20:18
Kiko_
Od: Krakovany (BA)
Príspevkov: 9
Cafte, nevedeli by ste niekto proradit? Ked odvzdusnim svoju HFX-9 tak po par zabrzdeniach sa mi to zase zavzdusni. Ak to zase odvzdusnim slape super ma super kratku drahu packy kym zacne brzdit, ale len co zoparkrat zabrzdim zase je to nanic a packu treba stlacat o dost viac. Neviete co by mohlo byt dodzubane? A este jedna vec nevracaju sa mi uplne dosticky vzdy zostanu trocha vonku nevieco co by tomu mohlo byt? DIK
25.05.2004 18:26
PIPO
Od: Krompachy
Príspevkov: 22
to podla mna nebude tym ze sa zavzdusni ale hayesi maju ten problem ze skrutka ktorou regulujes vzdialenost paky sa pri przdeni a otrasoch otaca a dava paku blizsie ku riaditkam .Skus dat na jej zavyt nejaku farbu a dat juy naspet do paky nech zaschne,uz by sa to nemalo stavat.A dosticky mam aj ja trocha vysunute,to je v pohode .
Freeriding
25.05.2004 20:38
Kiko_
Od: Krakovany (BA)
Príspevkov: 9
Tym to urcite nebude pretoze s tym srobom som si to raz nastavil a odvtedy je tak ako som ho nastavil. A ono tomu vzdy to odvzdusnenie pomoze. A po zopar zabrzdeniach 3-4, alebo po nieakej tej minute to je zase na ...
25.05.2004 22:29
martt
Príspevkov: 26
po skusenostiach s podobnym problemom z auta sa obavam, ze Ti nejaky pracovny valec saje vzduch. Podla Tvojho popisu problemu je to momentalne aj tak nepouzitelne, tak to rozober a mozno na nieco prides. Zacal by som tym valcom na brzde - pozriet ako vyzera jeho pracovna plocha a ako vyzera tesnenie co v nom je.

Ak ale nemas skusenosti s opravovanim hydraulickych brzd, tak snad radsej s niekym, co uz take nieco robil.
26.05.2004 11:45
soundstorm
Od: Blava no neeee
Príspevkov: 57
iconCitovať:
Cafte, nevedeli by ste niekto proradit? Ked odvzdusnim svoju HFX-9 tak po par zabrzdeniach sa mi to zase zavzdusni. Ak to zase odvzdusnim slape super ma super kratku drahu packy kym zacne brzdit, ale len co zoparkrat zabrzdim zase je to nanic a packu treba stlacat o dost viac. Neviete co by mohlo byt dodzubane? A este jedna vec nevracaju sa mi uplne dosticky vzdy zostanu trocha vonku nevieco co by tomu mohlo byt? DIK

no nechcem ta strasit ale to iste som mal aj ja a po asi mesiaci mi brzda odisla uplne a hold reklamaci som sa nevyhol!!!! teraz mam brzdu spat a furt to brzdi na picu ale asi sa pojdem znovu trochu porozpravat s chalanmi z kaktusu lebo uz mi zacinaju trochu liezt na nervy....
bicyklovanie
27.05.2004 13:00
gatier
Od: Trencin
Príspevkov: 41
Zober popripade aj dvoch statnejsich kamosom s vygumovanym vyrazom v tvari. To by si neveril, ako si niektorych zakaznikov vazia :-)
bicykel,sport vseho druhu
27.05.2004 21:18
CarbonMike
Od: Kosice
Príspevkov: 102
Caute, mam momentalne ten isty problem. Lezie mi to solidne na nervy kedze som to odvzdusnoval uz asi 8X. Robim to podla anglickeho manualu. Z packy mi nejde ani bublinka, zavriem ovzdusnovaciu skrutku, ocistim, nahodim dosticky a chod je stale taky isty... necitit tvrdy doraz a stop. Mozno lamerska otazka, ale je potrebne pred vyskusanim chodu odpojit hadicku z packy a vlozit krytku?
Carbon carbon carbon :)
29.03.2006 13:48
halo
Od: BA...
Príspevkov: 328
kokos, akoze hfx9 ide asi najlahsie odvzdusnit zo vsetkych brzd, niekde som to aj rozpisoval presne ako, idem to pohladat a vlozim to sem....
bike, fmx, cars, weapons, girls
29.03.2006 13:59
Choď na stranu 1Choď na stranu 0123Choď na stranu 2Choď na stranu 3