zdravim poradte nejaky ram do 300e
nieco take ako RB monster AM alebo EN
musi to byt full
najlepsie by bolo aj z tlmicom
zdvih do 160-170mm
dlzka tlmica 170mm-190mm
nieco take ako RB monster AM alebo EN
musi to byt full
najlepsie by bolo aj z tlmicom
zdvih do 160-170mm
dlzka tlmica 170mm-190mm
16.03.2010 18:33
Keby si chcel tak za 400+ €zozenes bazarovku haro magnum ale je to zjazdovy ram , ja jazdim haro x6 a to je FR ram a ten by si zohnal myslim ze urcite do 300 € staci sa trosku pokukat po bazari co sa ti bude pacit aky ram das sem temu a ludia ti napisu na konkretny ram nazory... a z mojim harom som spokojny jazdim ho na FR a vsetky ramy od HARO su takmer neznicitelne
LIVE TO RIDE & RIDE TO LIVE
)
20.03.2010 22:56
tak to si dobre napisal
haro x6 a FR bike.... mam dost kamos to ma lebo musel si vybrat daky novy a on chcel full... ale ani z daleka to nema FR geometriu... to je XC so zvysenym zdvihom cize take max AMko...
haro x6 a FR bike.... mam dost kamos to ma lebo musel si vybrat daky novy a on chcel full... ale ani z daleka to nema FR geometriu... to je XC so zvysenym zdvihom cize take max AMko...
temna strana smetisko a 6 sposobova hojdacka + dvojnasobne tuctova macocha 

21.03.2010 00:02
Uz som si zohnal RB monster EN z tlmicom FOX Float R
21.03.2010 09:40
Billy:
tak to si dobre napisal![]()
Fuu ty si aky bystry staci sa kuknut na hociaky e-shop kde predavaju x6-ku a zistis ze je na FR ten bike mam doma a jazdim na nom kazdy den a ty sa pozres na fotku a vzivote si na tom biku nesedel, nieto este jazdil a ides hovorit aku ma geometriu. a stopu drzi vynikajuco.
)
21.03.2010 15:00
Billy:
tak to si dobre napisal![]()
to co si napisal je to iste ako keby si povedal ze Specialized demo 9 je na AM maximalne na FR ..
)
21.03.2010 15:05
billy ma pravdu.A nepoznam bike,ktory niekde nedrzi stopu-siroky pojem.Mozno pod pojmom Fr beres polnu cestu.
21.03.2010 15:43
Georgeo definuj co podla teba znamena FR bike - ale aj ja osobne by som povazoval tu 6tku co sa tyka zdvihov aj geosky za AM-EN 
Devilwork Necromancer n 888 VF ´05
21.03.2010 15:53
on si pletie Haro X7 so 180/180 čo je FR zo svojou X6kou nechajte ho v tom a billy má odjazdeného nakukaného a vedomostne je na tom tak ako ty asi nikdy nebudeš

BH 09 / Domain 318 / DHX4 / Vrrrn Vrrrn
21.03.2010 16:00
Chlapci diky z doveru 
2 Georgeo888: co som tu pisal??? precitaj si este raz ked si tomu nechapal... ja som na nom sedel, vtedy ked som ho skusal tak som vlastnil Ravo Graze(vysokostredovy FR resp. pri istych nastaveniach az celkom stabilne DH) a teraz mam Darkside Junkyard(ciste DH), ale nedokaze sa porovnavat ani so superstarym grazom...
v standardnej vybave ma kilometrovy predstavec supervysoke rajdy, podkopnutu vidlu... a z toho nie je ani jeden standard na FR
ked som natom sedel mi to cisto pripominalo moj byvaly Kellys Magic co je ciste XC, len to malo vyssie zdvihy
2 Georgeo888: co som tu pisal??? precitaj si este raz ked si tomu nechapal... ja som na nom sedel, vtedy ked som ho skusal tak som vlastnil Ravo Graze(vysokostredovy FR resp. pri istych nastaveniach az celkom stabilne DH) a teraz mam Darkside Junkyard(ciste DH), ale nedokaze sa porovnavat ani so superstarym grazom...
v standardnej vybave ma kilometrovy predstavec supervysoke rajdy, podkopnutu vidlu... a z toho nie je ani jeden standard na FR
ked som natom sedel mi to cisto pripominalo moj byvaly Kellys Magic co je ciste XC, len to malo vyssie zdvihy

22.03.2010 09:58
Pozrite sa napriklad na stranku cykl.cz a haro x6 tam najdete len medzi freeridovymi bikmy a okrem tejto stranky je na kazdej inej uvadazny ako FR bike hociake recenzie predajne ho maju v kategorii FR a geometria je tiez na FR ten "kilometrovy prewdstavec " je uz vymeneny za hussefelt 40mm a ked uz spominas vidlu - vidla sa da vymenit a rec bola o tom aky je to ram ...
)
24.03.2010 18:55
to aky ma krk uhol je predurceny ramom!! a az potom sa meni vidlou ked sa dava iny zdvih ako je predurceny... a to je potom uz zmena celej geometrie
tak ti poviem skus si sadnut na vazne FR bike daco drahsie a kvalitnejsie a potom pochopis ze preco X6 nie je FR... mozno ale mozno lahky FR
ja som si myslel ze Ravo Graze je cistokrvny zjazdak az neskor som vnom videl nieco medzi DH a FR, tu david11 povedal ze to je FR bike a ked som presadol na DS Junkyard tak hned som pochopil ze Graze je FR bike...
ked som sedel na X6 mi to vazne pripadalo ako moje stare XC-cko...(nie vyzorom ale geometriou) a vidis ze viacero ludi sa priklana k tomu ze to je AM bike
tak ti poviem skus si sadnut na vazne FR bike daco drahsie a kvalitnejsie a potom pochopis ze preco X6 nie je FR... mozno ale mozno lahky FR
ja som si myslel ze Ravo Graze je cistokrvny zjazdak az neskor som vnom videl nieco medzi DH a FR, tu david11 povedal ze to je FR bike a ked som presadol na DS Junkyard tak hned som pochopil ze Graze je FR bike...
ked som sedel na X6 mi to vazne pripadalo ako moje stare XC-cko...(nie vyzorom ale geometriou) a vidis ze viacero ludi sa priklana k tomu ze to je AM bike

24.03.2010 20:28