Dnes je tomu presne mesiac co som predal moj zjazdak.Bol v dobrom stave, servisovany, pripadne nedostatky som mu povedal, napisal sa do zmluvy. Ziadne skryte zavady.... Prisiel pren nejaky kamarat mojho kamarata, takze som myslel ze nebudu ziadne problemy. Bolo vidiet ze chalan sa tomu chce venovat, a problem bol ten, ze nemal na kope peniaze. Rozhodol som sa ze mu pomozem, bo viem ake to je ked po niecom velmi tuzim no peniaze su este na kope neni ( ze radka
) Dal som mu ho na splatky.Dohodli sme sa, stanovili sme splatkovy kalendar, podmienky atd...spisala sa zmluva, vsetko ako po masle. Dohodli sme sa na vzdy 15. den v mesiaci, max 16. , ze zazvoni u dveri s peniazmi. Vcera, mi zazvonil telefon a chalanko namna vyletel, ze co som mu to predal za somarinu, ze mu odisiel tlmic(zaujimave ze presne den pred splatkovym dnom, ked bolo uprsane pocasie a malo ludi by sa slo vozit von do hnusneho blata a dazda, hlavne ked su zaciatocnici...) a ze pride a MUSIM mu dat zlavu z ceny. Hned som ho uviedol na pravu mieru, nech nato rychlo zabudne, bike som mu daval v dobrom stave, a tlmic bol nedavno zrepasovany. a nemozem predsa poskytovat zaruku.....Aj ja som si kupil auto , a este ani nebolo prihlasene na moje meno a uz mi odislo servo a hned investicia 100evri....Mam silne zle tusenie ze budu problemy s dalsimi splatkami.....Dnes ma prist, tak som zvedavy.....Co potom robit ked sa bude priecit????
MOTO,OFF-ROAD,BIKE....
15.03.2010 12:30
povedz mu ze posunies pohladavku sem: http://ccv.sk/.
ak nezaplati normalne, vo finale ho to vyjde drahsie, oni si vymahanu sumu navysia o nejaky ten tucny peniaz.
ak nezaplati normalne, vo finale ho to vyjde drahsie, oni si vymahanu sumu navysia o nejaky ten tucny peniaz.
Čo musíte urobiť ak v lese stretnete hladného medveďa? NIČ! Medveď urobí všetko podstatné.
15.03.2010 12:58
Medved, ved ty si maniak !
(Toto myslim v dobrom
) Myslim si, ze ked toto vytiahnes na niekoho kto v tom moc nechodi (co si myslim, ze mlady chalan asi tazko), vytiahnes slova ako exekucia, vymahanie pohladavok cez exekutora, tak sa asi pos+rie... Ale, ak nechce platit, inak to asi nepojde...
15.03.2010 13:21
Medved Thumb´s up !
fakt ked je dakto blbý tak čo iné ostáva 
BH 09 / Domain 318 / DHX4 / Vrrrn Vrrrn
15.03.2010 14:47
Kolkokrat je dostacujuce, ked mu oznamis, ake kroky sa chystas v dosledku jeho nedodrziavania zmluvnej dohody podniknut. Ak by nereagoval, treba ho oficialne DOPORUCENYM listom vyzvat, a jasne napisat ze ak nebude reagovat, posunies danu zalezitost na prislusne miesto. Kopiu DOPORUCENEHO listu si samozrejme nechaj.
15.03.2010 16:16
Medved ty asi nemas co robit po veceroch tak studujes taketo stranky
.... ,ale musim uznat dobra strnaka 
All for ride
15.03.2010 23:09
Medved:
povedz mu ze posunies pohladavku sem: http://ccv.sk/.
medved vypalnik
dh,fr
16.03.2010 00:22
dal som na radu priatela, mam z minuleho roka jedneho neplatica za reklamu z Kosic (jediny neplatic za 10 rokov nasej existencie nastastie), ktory ignoruje upomienky aj maily, takze dal som mu poslednym mailom termin a potom to postupujem im.
Čo musíte urobiť ak v lese stretnete hladného medveďa? NIČ! Medveď urobí všetko podstatné.
16.03.2010 15:26
Dufam ze to nebudem musiet vyuzit. Dnes ma poslednu moznost doniest peniaze....vcera sa ani len neozval a ked som volal, vypnuty telefon.
MOTO,OFF-ROAD,BIKE....
16.03.2010 16:18
Takze mne stacilo iba oboznamit dotycneho s postupenim pohladavky a peniaze prave dorazili na ucet.
Este na margo nejakeho "vymahania". Myslim ze kazdy vieme pochopit ked niekto ma problem s peniazmi v termine splatnosti... vsetko sa da pochopit a dohodnut, ale pokial sa dlznik zatajuje, nereaguje na telefonaty, maily a podobne... vybera sa sam cestou ktora sa mu nebude pacit.
Este na margo nejakeho "vymahania". Myslim ze kazdy vieme pochopit ked niekto ma problem s peniazmi v termine splatnosti... vsetko sa da pochopit a dohodnut, ale pokial sa dlznik zatajuje, nereaguje na telefonaty, maily a podobne... vybera sa sam cestou ktora sa mu nebude pacit.
18.03.2010 12:35
este mas dve moznosti: ist na policiu a nahlasit podvod a/alebo ak mas na to fyzicke predpoklady tak mu dat poriadnu nakladacku. Ja som raz predaval auto a typek mi dal na ruku 3/4lovov (poznali sme sa totiz). Zvysok som nemohol dostat, navyse auto nie a nie prepisat, tiez nezdvihal telefon atd. Po nejakych dvoch mesiacoch som isiel za nim, dal som mu taku cez p*cu ze sa dosral a hned bolo vsetko riadne vybavene 
19.03.2010 09:28