vdaka za radu hned ju vyskusam lebo to je uz moja posledna nadej.....ale ako som pisal uz mam dotrhane zavity na srube........uz sa mi tam presmykuje aj imbusak........tak hned to idem skusit....dufam ze rano to povoli aspon aby som to uz nejako vykrutil ....a ked nie,jedina moznost ze ju odrezem alebo odbijem s kladivom hlavu srubky...inu moznost nepoznam......
Lapierre DH230 , BoxxerWC , DHX5 Air , formula THE ONE , diabolus..........myslim ze je to v pohode kombinacia
07.02.2010 19:16
plochy srobovak, kladivo, prask po hlavicke, daj dole kotuc, chyt kombinacky ( najlepsie šipačky na drôt- kliešte) a vyskrutkuj to co ostalo v naboji. ak to nepojde tak si najdi dve matičky ktore budu pasovat na to co ostalo v naboji, nasrobuj to na ne a tu ktora je blizsie k naboju zacni ako keby odtahovat. posluzi to ako nova hlavicka srobu a vytiahne to zbytok von....
Demo 8 + Marzocchi 888 RC3
07.02.2010 23:07
a co tak pouzit klieste na stikanie drotu http://zeleziarstvo.sk/shop/images/8813055.jpg a nimi chiti hlavicku sruby??(klieste das kolmo voci srube a poriadne stlacis hlavicku tak aby klieste na nej drzali a zacnes otacat kliestami v protismere hodin ruciciek a to na 100000% musi pomoct, je to velmi velka paka na tu srubu a ak ju dobre chytis hned je vonku!
08.02.2010 20:15
to palmeXman: človeče, ty si nestrhol závity ale hviezdicovú ďúru v hlave skrutky, a ani sa nečudujem keď si použil imbusák, keďže tie skrutky sú na TORX
08.02.2010 22:00
Nie nie..ja som pouzil dobre ten srubovak co ma take hviezdice a som nevedel ako sa to vola tak som napisal ze imbus

A ta rada s tym olejom je velmi dobra,aspon mne zabrala.......dik za radu zachranil si moju situaciu

A ta rada s tym olejom je velmi dobra,aspon mne zabrala.......dik za radu zachranil si moju situaciu
Lapierre DH230 , BoxxerWC , DHX5 Air , formula THE ONE , diabolus..........myslim ze je to v pohode kombinacia
09.02.2010 16:33