Choď na stranu 1Choď na stranu 11234Choď na stranu 3Choď na stranu 4
biker7650
Od: Žilina
Príspevkov: 304
ako som uz raz hovoril cez maily/icq/skype a vsetky hentie veci sa neoplati dohadovat...

1. nekonecne mailovanie a nakoniec ti napise ze to nechce
2.pokial niekto nema na kredit/pausal 10 eur nemoze mat peniaze na tovar ktory ziada...
Naplno každy deň aj ked obcas nevladzem!!!
04.10.2009 12:40
fliryde
Od: sak blava ne?
Príspevkov: 368
Pridávam svojho šaša počmáraného...
S vecami cez inzerciu obchodujem už dosť dlho, a toto je prvýkrát, čo sa mi stalo, že niekto neprebral. Zrejme len moje osobné šťastie. :)
V inzercii som mal adaptér na 203-ku za 8e, napísalo mi decko menom Marián Kondač, resp. Marek Kond v podpise mailu. (kmarek125@atlas.sk)
Čisto pre vaše pobavenie pridávam konverzáciu cez mail...

caw mas este ten adapter 203?? mal by som zaujem
Ahoj, mam ho. Som z BA, ak si odniekial inakadial, tak mozes rovno poslat adresu. K cene adaptera sa len pripocita postovne nejake jedno euro...
ok len mi najprv posli prosim ta detailnu foto ak bude na foto ok tak ho berem ( :| )
Ahoj, posielam teda fotku. Daj vediet, co a ako.
za kolko ho davas?? ak je stary,akej je znacky. ( :blink: )
Za 7e plus posta nejake 1e je tvoj. Jazdeny je len parkrat, v zasade mu absolutne nic nie je. Znacku ti asi nepoviem, ale povedal by som, ze starsi model hayesu.
Nevedeli by sme sa este dohodnut na cene??
Myslim, ze 7e je v poho cena, v shope idu adaptery po 10e. Co ty na to?
cawes poslal si mi ten adapter??? ( :scared: wait... WHAT?)
Ahoj, nedal si mi adresu, cize nie... ;)
co sak som ti posielal ....newa asi nedosla tak ti ju posielam znova Marian Kondač Dožova 35 93701 Želiezovce
(po týždni) Cauko, prisiel ti uz adapter?

Po tomto sa už humorista Marián neozval, už som si len pekne počkal na vrátený balíček. Celková strata 2€ poštovné, plus 1,20€ úložné na pošte, plus dvakrát cesta na poštu.
Majo to ale najviac zabil, keď na bikemagazin pridal dva týždne po mojom poslednom maili inzerát (samozrejme nie na ten adaptér, ktorý som mu posielal):
adapter 203
marek k (kmarek1258)|kmarek125@atlas.sk|24.10.2009 | Počet fotiek: 1
Predám adaptér 203 avid čisto nový ani raz nenehodený na cene sa dohodneme

Marián...
[Naposledy editoval Medved, 15.01.2010 14:18]
GTFO...
07.11.2009 12:13
Hugo7
Od: Prešov, Slovenská republika
Príspevkov: 75
ja som zase od jedneho kupoval hydru hayesu. vyslovene som mu napisal, ze so striebornou packou musi byt, inak neberiem. dokonca aj foto nejake poslal, kde ta packa strieborna bola. preberiem balik, otvorim a mozete hadat aka bola ta packa (strieborna isto nie). vysvetlil som mu o5, ze taku som nechcel a ze mu ju poslem nazad. tak suhlasil, ale po istom case sa mi balik vratil s5.

dalsi pripad: ked pisem, ze chcem kupit hayes adapter, tak asi vazne chcem hayes adapter! typek napisal, ze taky ma. dohodli sme sa. adapter prisiel, az na to ze shimano a samozrejme nepasoval, tak mu pisem, ze co mi poslal a on, ze nech nejak dopasujem alebo nech z neho trochu zbrusim. :scared:

nicky, kontakty nemam, lebo som to hodil za hlavu, ale uz si budem zaznamenavat takychto potrtkancov
[Naposledy editoval Hugo7, 15.01.2010 15:50]
4-(1-hydroxy-2-(methylamino)ethyl)benzen-1,2-diol)

smraďoch deluksowy
15.01.2010 11:13
mentosside
Od: morda
Príspevkov: 229
presne tak ja som jednemu z pokecu mal nick ze homokladus :D predal vidlicu a inac aj j amam na pokeci ucet:lol:
www.mordazona.org
15.01.2010 11:15
Ripper
Od: PB, Slovenská republika
Príspevkov: 397
Chcel som sa spýtať že ako to je stým ked si to nevyberie na pošte? zaplatíš ty tú dobierku ked to posielaš tie 3€ ci koľko to je a ked to nevyberie platíš ešte dačo ?
Life is bike !
08.02.2010 14:46
macko11
Príspevkov: 128
iconfliryde:
Pridávam svojho šaša počmáraného...
S vecami cez inzerciu obchodujem už dosť dlho, a toto je prvýkrát, čo sa mi stalo, že niekto neprebral. Zrejme len moje osobné šťastie. :)
V inzercii som mal adaptér na 203-ku za 8e, napísalo mi decko menom Marián Kondač, resp. Marek Kond v podpise mailu. (kmarek125@atlas.sk)
Čisto pre vaše pobavenie pridávam konverzáciu cez mail...

caw mas este ten adapter 203?? mal by som zaujem
Ahoj, mam ho. Som z BA, ak si odniekial inakadial, tak mozes rovno poslat adresu. K cene adaptera sa len pripocita postovne nejake jedno euro...
ok len mi najprv posli prosim ta detailnu foto ak bude na foto ok tak ho berem ( :| )
Ahoj, posielam teda fotku. Daj vediet, co a ako.
za kolko ho davas?? ak je stary,akej je znacky. ( :blink: )
Za 7e plus posta nejake 1e je tvoj. Jazdeny je len parkrat, v zasade mu absolutne nic nie je. Znacku ti asi nepoviem, ale povedal by som, ze starsi model hayesu.
Nevedeli by sme sa este dohodnut na cene??
Myslim, ze 7e je v poho cena, v shope idu adaptery po 10e. Co ty na to?
cawes poslal si mi ten adapter??? ( :scared: wait... WHAT?)
Ahoj, nedal si mi adresu, cize nie... ;)
co sak som ti posielal ....newa asi nedosla tak ti ju posielam znova Marian Kondač Dožova 35 93701 Želiezovce
(po týždni) Cauko, prisiel ti uz adapter?

Po tomto sa už humorista Marián neozval, už som si len pekne počkal na vrátený balíček. Celková strata 2€ poštovné, plus 1,20€ úložné na pošte, plus dvakrát cesta na poštu.
Majo to ale najviac zabil, keď na bikemagazin pridal dva týždne po mojom poslednom maili inzerát (samozrejme nie na ten adaptér, ktorý som mu posielal):
adapter 203
marek k (kmarek1258)|kmarek125@atlas.sk|24.10.2009 | Počet fotiek: 1
Predám adaptér 203 avid čisto nový ani raz nenehodený na cene sa dohodneme

Marián...

Kebyze nepreberie moj balik..A vidim jeho inzerat...Urobim tomu skurvysynovi to iste...Ze sa s nim dohodnem nech mi ho posle a neprebral by som ho..By vedel chlapec aspon na buduce ze co jak..
I am Specialized!!! (-:

08.02.2010 15:14
macko11
Príspevkov: 128
iconRipper:
Chcel som sa spýtať že ako to je stým ked si to nevyberie na pošte? zaplatíš ty tú dobierku ked to posielaš tie 3€ ci koľko to je a ked to nevyberie platíš ešte dačo ?

Zaplatis postu ked balik posielas..A ked si ho neprevezme a dojde ti spat tak zapaltis postu zase..(ale to sa plati uz o nieco menej)
I am Specialized!!! (-:

08.02.2010 15:16
dead_man
Príspevkov: 19
no ja som v poslednej dobe predával rám napísal mi niaky týpek z riti niekde pri stropkove , tak som mu teda napísal že rám ešte mám kedže som ho predaval dosť pod cenu (20eur+pošta) tak som čakal že to vezme bez problemov dal som mu tam aj šalter alivio ,sedlovku,hlavove všetko v dobrom stave a samozrejme že neprevzal ... prvy tyžden som mu pisal stále pisal že pojde zajtra , na druhy týžden prestal odpisovať ... a teraz ked som mu pisal z konta na azete ktore som si spravil preto som sa ho spytal či niečo na bike predava odpovedal že ano tak som sa ho spytal čo všetko napisal rám vidlu atd... mal som sto chuti to všetko odneho zobrať nech si plati kolko chce no nemam na to oné svedomie ... teraz mi pisal ze on zacvaka postu no neverim mu ... RaYeN_192@azet.sk Samuel Antoš krušinec 49 ... foto si pozrite sami pardon za hrubky
10.02.2010 21:11
majo177
Od: - Nove Zamky -, Slovenská republika
Príspevkov: 298
Tomu Antošovi z Krušinca som uz nieco posielal, ale neviem co, tusim kolesa, ale u mna to prebral bez problemov...
Devilwork Necromancer n 888 VF ´05
10.02.2010 21:59
Zombie
Od: Kosice, Slovenská republika
Príspevkov: 70
Mam tu dalsieho trtka, predaval som uz posledne veci z biku, A to celkom schopny plast, skoro novy 203mm kotuc za 15 e spolu a este som mu pridal dve duse :P
najprv vymyslal, ze maju zavretu postu, lebo im vykradli obecny urad...a ze potom pojde ale zjavne sa na to vysral....

Udaje : Julius Drazo,
Lesna 193,
Hlinnik nad hronom 96601..

Ak ho poznate dajte mu facku za mna;)
Dakujem
[Naposledy editoval Zombie, 11.02.2010 16:40]
11.02.2010 13:23
RM
Príspevkov: 43
rayen_192:lol: predaval som mu tak isto ramik no nastastie to prevzal...bola tam cena myslim 40E + sedlovka,obimka,petka,stred pozor na neho je to spekulant akosa patri:sneaky:
[Naposledy editoval RM, 11.02.2010 15:47]
11.02.2010 15:45
dead_man
pocuj kedy asi ??? teraz niekedy v poslednej dobe ??
11.02.2010 16:48
RM
Príspevkov: 43
19.10 2009 som mu to poslal
11.02.2010 17:49
dead_man
nakoniec to po troj dňovom naliehani prebral :)
18.02.2010 18:52
martin papo (papo)
Od: Košice, Slovenská republika
Príspevkov: 27
ty kokos...detom neposielat...zodpovednost 0 bodov...ja ako mali by som si take nedovolil...

ps: mne sa stalo sice nie z bikom ale z komponentom pre auto ze sa mi vratilo...a to sa zdal seriozny
ta pohoda...
25.02.2010 12:34
Choď na stranu 1Choď na stranu 11234Choď na stranu 3Choď na stranu 4