Caute,
rozmyslam o kupe RS Totem 2 step air. Je pravda ze sa tento system mrte kazil?? Na solo air som pocul iba samu chvalu. 2 dni som mal pozicany Coil a bol fakt super. Je vely rozdiel ked porovnam 2 step air a solo air? Nechapem ze co a ako funguje. Skuste mi to vysvetlit a napiste sem aj vase skusenosti, alebo nazory na tuto vidlu.
Dik za vysvetlenie a rady.
rozmyslam o kupe RS Totem 2 step air. Je pravda ze sa tento system mrte kazil?? Na solo air som pocul iba samu chvalu. 2 dni som mal pozicany Coil a bol fakt super. Je vely rozdiel ked porovnam 2 step air a solo air? Nechapem ze co a ako funguje. Skuste mi to vysvetlit a napiste sem aj vase skusenosti, alebo nazory na tuto vidlu.
Dik za vysvetlenie a rady.
[Naposledy editoval Sunto, 07.02.2010 19:56]
07.02.2010 19:55
2step air je vlastne jeden ventil, ktory sa velmi casto kazil... to je jedine co bolo na tom systeme zle.
buzerovat, prudit, kritizovat, hadat sa
07.02.2010 21:11
od 2009 rocnikov by 2 Step mal byt uz na tom lepsie. V
Pokial nepotrebujes vyslovene znizovanie zdvihu tak urcite pre istotu radsej Solo Air.
2Stepu by som stael neveril. Sice uz tvrdia ze problemy su odstranene ale stale je to najkazovejsi system od Rock Shoxu.
Pokial nepotrebujes vyslovene znizovanie zdvihu tak urcite pre istotu radsej Solo Air.
2Stepu by som stael neveril. Sice uz tvrdia ze problemy su odstranene ale stale je to najkazovejsi system od Rock Shoxu.
08.02.2010 13:20
Osobne by som tiez bral radsej solo air. Tato vidla je 2008cka. Lenze je za super cenu.
08.02.2010 14:19
Ked možeš, tak radšej ber solo air...Tu v inzercii som vydel jedneho čo predaval za 370eur,krk 1,5.Fakt to je super cena
Tu maš nanho kontankt: matopalko@centrum.sk
Ale neviem či ho ešte ma.
08.02.2010 14:50
dropp66:
Ked možeš, tak radšej ber solo air...Tu v inzercii som vydel jedneho čo predaval za 370eur,krk 1,5.Fakt to je super cena![]()
Mal by ju este mat..A ta vidla je fakt v super stave.. A chod je tiez výborny..
[Naposledy editoval down6661, 08.02.2010 14:57]
08.02.2010 14:56
nechcem zakladat novu temu,ma niekto Lyrika 09tku 2 step? Chcel by som ju kupit novu z Koloshopu.cz je na nu paradna cena,jazdil by som ju EN
23.02.2010 16:37
no ak ti nevadi ze to ma 2-step a nema Mission Control... aj tak si myslim ze ked sa poriadne popozeras, najdes lacnejsie a aj s MiCo.
23.02.2010 17:05
praveze mi to vyhovuje chcem ho na EN a je to lepsie ako tocit kolieckom,no ten MI control by bol dost v pohode ale staci aj MO,no praveze novu za taky peniaz s MI som vobec nenasiel,uz som toho dost prekutral ale vsetko 20litrov a vyssie_miuan_:
no ak ti nevadi ze to ma 2-step a nema Mission Control... aj tak si myslim ze ked sa poriadne popozeras, najdes lacnejsie a aj s MiCo.
23.02.2010 17:51
jednu totem 2step air(2007) som ja osobne pokazil za mesiac jazdenia(bolo to v zime bol som na nej asi 4x). bola z chainu a vada bola neopravitelna. vratili mi cash aj za vidlicu aj za postovne.
[Naposledy editoval bacyl, 23.02.2010 18:50]
23.02.2010 18:48
Akurat mi dosiel totem 2 step, a ked som ho nahodil na bike, tak bola tvrda jak kamen a tak som skusil vyfuknut trochu vzduchu, lenze ja debil som vyfukol vsetok a padol mi zdvih na 130. Je to v poriadku? a celkovo ta vidla vobec nechce chodit 
23.02.2010 20:26
Ach Sunto, styria Ti tu odporucili radsej SoloAir, nikto Ti neodporucal 2-step. Vidis ako to dopadlo.
Ak sa chces nadalej trapit s 2-stepom, odporucam Ti cely ventil vybrat, zobrat do dobreho obchodu s tesneniami a vsetky o-kruzky vymenit za najkvalitnejsie co budu mat. Pri naslednom skladani pouzi kvalitnu vazelinu urcenu na dany ucel - Prep M, Slick Honey a pod, plus RS Red rum namiesto 15wt oleja.
Ak sa trapit nechces, zavolaj do Sramu, objednaj si solo air alebo coil vnutornosti (+ top cap) a zatial "reklamuj" 2-step. Ak naopak budes mat dost casu na reklamaciu, mozno nakoniec dostanes solo air alebo coil vnutornosti zadarmo.
Ja som na svoj EN/FR bike (Stinky Six) dost dlho zvazoval 2-step a rozne ine moznosti znizovania zdvihu, a nakoniec som skoncil s 888 ATA z mojho zjazdaka, ktora je zatial pomerne bezporuchova a zaroven dostatocne citliva. Strmsie vyslapy vsak zvladam aj v 200mm mode. Overilo sa mi, ze nejde tak celkom o zmenu hlavoveho uhlu, ako o poziciu stredu a sedla oproti zadnej osi. Mam tam pomerne dlhu zadnu stavbu, nizko stred aj rajdy, plus dost strmy uhol sedla, takze bez ohladu na hlavovy uhol sa mi slape dobre a "neprevraciam" sa dozadu. Neviem na aky bike to davas, ale v zavislosti od geometrie ramu sa da urcit, do akej miery pre Teba bude znizovanie zdvihu prinosom, alebo naopak pritazou, resp. zbytocnostou. Kedze mas 1,5 hlavu a dost vysoky hlavak, je mozne ze to nakoniec potrebovat budes, ale ked bude vidla znovu funkcna, skus si trochu znizit rajdy, dat sedlo viac dopredu a uvidis ci to bude stacit.
Hnida: dufam ze uz si sa rozhodol ze 2-step ee. Ak predsa ano, tu je dobra cena na 1,5" verziu: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=29837
Ak sa chces nadalej trapit s 2-stepom, odporucam Ti cely ventil vybrat, zobrat do dobreho obchodu s tesneniami a vsetky o-kruzky vymenit za najkvalitnejsie co budu mat. Pri naslednom skladani pouzi kvalitnu vazelinu urcenu na dany ucel - Prep M, Slick Honey a pod, plus RS Red rum namiesto 15wt oleja.
Ak sa trapit nechces, zavolaj do Sramu, objednaj si solo air alebo coil vnutornosti (+ top cap) a zatial "reklamuj" 2-step. Ak naopak budes mat dost casu na reklamaciu, mozno nakoniec dostanes solo air alebo coil vnutornosti zadarmo.
Ja som na svoj EN/FR bike (Stinky Six) dost dlho zvazoval 2-step a rozne ine moznosti znizovania zdvihu, a nakoniec som skoncil s 888 ATA z mojho zjazdaka, ktora je zatial pomerne bezporuchova a zaroven dostatocne citliva. Strmsie vyslapy vsak zvladam aj v 200mm mode. Overilo sa mi, ze nejde tak celkom o zmenu hlavoveho uhlu, ako o poziciu stredu a sedla oproti zadnej osi. Mam tam pomerne dlhu zadnu stavbu, nizko stred aj rajdy, plus dost strmy uhol sedla, takze bez ohladu na hlavovy uhol sa mi slape dobre a "neprevraciam" sa dozadu. Neviem na aky bike to davas, ale v zavislosti od geometrie ramu sa da urcit, do akej miery pre Teba bude znizovanie zdvihu prinosom, alebo naopak pritazou, resp. zbytocnostou. Kedze mas 1,5 hlavu a dost vysoky hlavak, je mozne ze to nakoniec potrebovat budes, ale ked bude vidla znovu funkcna, skus si trochu znizit rajdy, dat sedlo viac dopredu a uvidis ci to bude stacit.
Hnida: dufam ze uz si sa rozhodol ze 2-step ee. Ak predsa ano, tu je dobra cena na 1,5" verziu: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=29837
[Naposledy editoval _miuan_, 24.02.2010 14:10]
24.02.2010 08:22
Objednat si v srame nove vnutro? ja mam tu vidlu z nemecka. to by bolo na dlhe lakte. No nic, idem s nou dnes do Kaktusu a ak tam bude velka vada tak sa ju pokusim vratit tomu zasratemu Germanovy naspäť
24.02.2010 14:27
pozri ta vidlica nie je zla. jedine co je na nej zle, su vnutornosti lavej nohy. ak si kupis nove, vidlica bude zrazu skvela. ak si ju kupil dostatocne lacno, nema zmysel ju vracat, radsej sa dohodni s Nemcom, ze ti prispeje na nove vnutornosti, ci uz coil alebo SoloAir.
24.02.2010 15:41
hnida:
nechcem zakladat novu temu,ma niekto Lyrika 09tku 2 step? Chcel by som ju kupit novu z Koloshopu.cz je na nu paradna cena,jazdil by som ju EN
15000kc nie je ani zdaleko vyborna cena na 2-Step Lyrik 2009.
2-Step nekupovat. Proste sa to furt kazi.
Lyrik kupis novy do 450eur na ebay
24.02.2010 15:46