Choď na stranu 1Choď na stranu 112Choď na stranu 3Choď na stranu 2
Evo
Od: BA
Príspevkov: 1077
ChillDH preco to nechces dat k libikemu?
Sam tu pises svoju negativnu skusenost so Slovkolexom, teda ak som to spravne pochopil (lebo z toho tvojho pripsevku to desiforvat je celkom namaha) to bol Slovkolex.

Libike zrepasovla uz tolko DHXiek ze to uz spravi aj poslepiacky...
07.02.2010 16:31
chillyDH
Príspevkov: 38
takze nasiel som kompletny postup ako vymenit olej aj tesnenia v dhx 5 tak si kupim tesnenia v slovkolexe (ak mi je predaju samotne) a spravim si to sam.
[Naposledy editoval chillyDH, 07.02.2010 17:36]
07.02.2010 17:35
avid
Od: presov
Príspevkov: 13
mohol by si mi prosimta poslat postup na mail? avid.matko@gmail.com vdaka
motocross,downhill
07.02.2010 20:17
Martin Šatka (FOXDISTRIBUTOR)
Od: Dubnica nad Vahom, Slovenská republika
Príspevkov: 1
Pekny den prajem. Rad by som Vas poprosil ak mate nejaky problem so servisom FOX, pripadne reklamacie na nasu pracu alebo postup ktory sme zvolili pri servise, prosim kontaktoujte nas s konkretnou reklamaciou.

Len par veci pre vysvetlenie. XY vidlic ktore sa snazili niektore tu spomenute servisne strediska opravit, vyriesit k Vasej spokojnosti, sme po nich opravovali my, kde o tom koncovy zakaznik ( VY) dokonca ani nevedel, kedze servis sa nevedel pohnut z miesta. Neraz k nam pride totalne rozobrata vidlica/tlmic, zlomene casti vidlice, ktore sa zlomili same, XY vidlic v ktoych nebol olej, alebo tam bolo nadmerne mnozstvo oleja vdaka comu produkt nefunguje tak ako ma, alebo pooskrabane nohy vidlice ktore sa "same" poskrabali niekde po ceste alebo sme to spravili my. Ku kazdej vidlici ktora k nam pride, robime fotodokumentaciu aby nevznikali problemy pri dokazovani. Ale kedze zijeme na Slovensku tak sa zrejme podobnym pripadom nevyhneme. Preto by som Vas rad poziadal ak mate nejaky konkretny problem, obratte sa na nas. Radi Vam pomozeme, vyriesime to k Vasej spokojnosti.

Nikto nie je dokonaly, a my sa samozrejme radi poucime zo svojich chyb a ak mate nejake typy alebo rady ako zlepsit servis, radi si Vas vypocujeme. Servisny interval u nas momentalne trva 5-7 dni, v zavislosti od dostupnosti nahradnych dielov, ktorych sklad neustale doplnujeme.

Stavaju sa pripady kedy zakaznik reklamuje produkt FOX , sfalsuje doklady a tvrdi nam ze vidlicu zakupil pred 3 mesiacmi a zavada sa stala sama. Kazdu jednu reklamaciu preverujeme s centralnou databazou FOX produktov kde sa velmi jednoducho dozvieme komu bol produkt predany, kedy bol predany a ci ide o Aftermarket alebo OEM produkt.

Cyklosvec je nas partner a servisne stredisko pre Cesku Republiku. Zrejme Vas odporuci na nas.

Dusik - okrem vzduchovych tlmicov a dava aj do pruzinovych ( DHX, Vanilla, VANR atd ).
Predaj nahradnych dielov - mame striktne nariadene od FOXU ktore diely mozme a ktore nemozme predavat, tak nam prosim prepacte ak nevyhovieme Vasej poziadavke a neposkytneme Vam diel ktory pozadujete.

Co sa tyka nasho personalu, tak sa mozem za mechanikov 100% zarucit ze s kazdou vecou ktora sa im dostane do ruk narabaju opatrne a so vsetkou vaznostou aby nedoslo k poskodeniu. V pripade poskodenia zavineneho nasou stranou menime diel za novy.

Typy na servis ktory si spravi sikovny mechanik a na ktory mame povolenie predavat nahradne diely najdete na strankach FOX. Ide o vymenu vzduchoveho tesnenia v FLOAT tlmicoch, vymenu dust wiperov ( stieracych kruzkov ) na vidlici, vymenu oleja Vanilla atd.

Dakujem za Vase postrehy a prajem prijemnu jazdu s vidlicami a tlmicmi FOX.

Šatka Martin
Slovkolex s.r.o
08.02.2010 08:45
Lukáš Kováčik (bobor)
Od: KNM, Slovenská republika
Príspevkov: 267
ja som mal v servise u slovkolexu Fox 40RC2 2x, jeden krat to bola prkotina, ruhy krat to bolo rozsiahle - vymena monobloku po mojom pade ktory nejako nevydrzal, komplet olej atd atd - cena za servis bola znacna - vsak ze monoblok nestoji 1€ a ani 10€ - ale co uz/neuznanu reklmaciu nerisim stalo sa/ ale vidla dosla ako nova, chodila krasne.

Kamosovi som tam daval robit Talas - vymena guref atd - tiez maximalna spokojnost, hotove pomerne rychlo aj v sezone... cize ja som spokojny...
čo spravite keď stretnete bobra v lese? nič, lebo medveď sa už postaral o všetko potrebné...
www.kysucarider.webovastranka.cz
08.02.2010 10:36
fliryde
Od: sak blava ne?
Príspevkov: 368
iconchillyDH:
...kosice nepripadaju do uvahu...

Jeden úvah, dva úvahy, päť úvahov = neni problém!
GTFO...
08.02.2010 11:59
Hugo7
Od: Prešov, Slovenská republika
Príspevkov: 75
zdarec. mam fox vanilla r. treba robit nejaku pravidelnu udrzbu pokial tlmic pracuje spravne, netecie ani nema vakel?
4-(1-hydroxy-2-(methylamino)ethyl)benzen-1,2-diol)

smraďoch deluksowy
17.02.2010 09:46
Choď na stranu 1Choď na stranu 112Choď na stranu 3Choď na stranu 2